"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni." (Weöres Sándor)
Bárki élőben közvetítheti online beszélgetéseit!

Két hónappal ezelőtt jelentette be a Google, hogy a közösségi oldalán re­gisz­trált felhasználók rövidesen akár a YouTube-on is közzétehetik élő adásaikat. A vállalat betartotta ígéretét, s egy hónappal később már 220 országban és területen tette elérhetővé a szolgáltatást. A megoldás hasonló a már ismert U­stream, Livestream, Justin.tv stb. va­ri­án­sok­hoz, ám az egyik leg­szem­be­tű­nőbb különbség, hogy ezt a Google biztosítja és csak azoknak, akik rendelkeznek Google+-fiókkal. Ekkor még itthon nem

 

volt használható a funkció, ám a mai nappal Magyarország lakossága is megkapta a lehetőséget, hogy kibontakozzon a világ előtt. A hivatalos blog bejegyzése szerint a felhasználók nemcsak a közösségi oldalon, hanem saját YouTube-oldalukon is közzétehetik élő adásukat, sőt akár be is ágyazhatják azt. Hab a tortán, hogy a youtube.com/live is a nagyközönség rendelkezésére áll, így saját műsorunk sokkal szélesebb közönséget képes elérni.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarviviana.blog.hu/api/trackback/id/tr934663839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása