"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni." (Weöres Sándor)

twitter300x112_1342808428.png_300x112

Kísérleti kép-poszt ... Mit jelent ez?
Azt, hogy ilyet nem próbáltam eddig.
És mi a tapasztalatom?
Nem sok értelmét látom. Egyetlen képet lehet beszúrni, aminek a tulajdonságait nem lehet változtatni — a poszt-szerkesztőben meg sem jelenik a kép. (2012. szeptember 28-án kiderült, hogy miért nem? Itt elolvasható: http://magyarviviana.blog.hu/2012/09/28/eddig_es_ne_tovabb_609#lent)

A bejegyzés minden más részéhez ugyanúgy hozzá lehet férni (főleg a html szerkesztőfelületen), mint a klasszikus posztban — lásd a szöveget itt lejjebb! (Azért a klasszikus poszt ikonos szerkesztőablakában elérhető lehetőségnél sokkal kevesebbel rendelkezik.)

Egyelőre tehát nem sikerült felfedeznem ennek a fajta bejegyzésnek az előnyeit.

Minél többet tweetel egy sportoló, annál kevesebb esélye van az éremszerzésre?

http://sportgeza.hu/2012/london/hirek/coe_hagyd_abba_atwitterezest_ha_nyerni_akarsz

 

A londoni olimpia szervezőbizottságának elnöke, Sebastian Coe figyelmeztette az olimpiára készülődő sportolókat, hogy aki az olimpián nyerni akar, annak abba kell hagynia a Twitterezést. Coe úgy véli, minél többet tweetel egy sportoló, annál kevesebb esélye van éremszerzésre.

„Szoros összefüggést találtam a közösségi oldalon való időeltöltés mennyisége és a sportoló végső teljesítménye között” - idézte Coe-t a dailymail.co.uk.

Ryan Lochte, az amerikai kétszeres olimpiai bajnok úszója korábban személyes Twitter-profilján kért támogatást rajongóitól. A kiírására legjobb buzdítást író rajongói között egyet véletlenszerűen kiválaszt, és később felhívja telefonon. Egy rajongómmal akarok ma beszélni! Ki akar egy hívást tőlem?”- írta Lochte, akinek rajongói nagyon örültek a felhívásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarviviana.blog.hu/api/trackback/id/tr164668547

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása