"Kifogásolni, fölényeskedni bárki tud; tanulj meg mindenkitől tanulni." (Weöres Sándor)
 + a 'Pótszövegek avagy "Visszalink küldése ..." című bejegyzés  (mely szintén a track­backről/backlinkről szól.)

EZT A BEJEGYZÉST A MÁSIK BLOGOMRÓL MÁSOLTAM,

hogy "A bejegyzésre mutató linkek [Visszamutató linkek]" -et ellenőrizzem a blogspot.com-on!

És: hogy itt, a blog.hu-n ellenőrizzem a "trackbackek, pingbackek"­ -eket!  *

Nézzük, mit találtam?

1. http://magyarviviana.blogspot.hu/2011/04/palferi.html#links = ez
a "Feri atya [Pálferi]" című bejegyzés visszamutató-linkje a blogspot.com-on : semmiféle "A bejegyzésre mutató link" nem  olvasható a "Megjegyzések"-nél abban a posztban! (LÁSD LEJJEBB, A KÉPEN!)

 Elképzelhető, hogy a blog.hu-n nem működik a blogspot.com visszalinkje !?

Pedig a "Visszamutató linkek" "Megjelenítésre" vannak beállítva abban a blogomban!
Idézet a Blogger: "Gyakran ismételt kérdések" című oldaláról (http://support.google.com/blogger/bin/answer.py?hl=hu&answer=175250 : Mik azok a visszamutató linkek, és hogyan használhatom őket?) "Ha engedélyezve vannak a visszamutató linkek, a bejegyzésekhez tartozó megjegyzéslink mellett "A bejegyzésre mutató linkek" link látható."

blogspot+visszalink522x456.jpg

 

2. http://magyarviviana.blog.hu/api/trackback/id/tr223288438 = ez en­nek a posztnak a trackbackje  (l. a képen!).

A "Megjegyzések + Cimkék" te­rü­le­ten, "A bejegyzés trackback címe" szöveg alatt jelenne meg a "Track­backek, pingbackek: TRACKBACK: (az idéző bejegyzés címe és dátuma)" szöveg, ha fogadná (jelezné) a blog.hu a pingbackeket.

Ilyen azonban nem olvasható, pedig-pedig ... ennek a posztnak a trackbackjét beszúrtam a blogspot.com-on abba a posztba, amelyiket ide átemeltem [a Feri atya (Pálferi) című bejegyzés alcímébe = A "Pálferi-jelenség"]!

bloghu+trackback540x476.jpg

Úgy látszik, hiába — lehetséges, hogy a blog.hu nem fogad pingbacket blogspotos blogtól ?!
VAGY: A BLOGSPOT NEM KÜLD PINGBACKET A BLOG.HU-NAK??!!

 

3. lásd lejjebb!


És most már jöjjön maga a poszt, A "FERI ATYA (PÁLFERI)" c. bejegyzés másolata a blogspot.comról:

Évekkel ezelőtt ismerkedtem meg Feri atyával, a "Pálferi" jelenséggel, a "pálferi"-stílussal a Mária Rádió műsorában. Rögtön megragadta a figyelmemet és felébresztette az érdeklődésemet. Péntek esténként izgatottan kapcsoltam be a Mária Rádiót, hogy hallhassam az atya előadását — hamar kialakult a ragaszkodásom.

Önismeretre vágynak a hallgatók(?)

Szociológiai értelemben potenciális mozgalom lehet az, ami Pál Feri körül kialakult – mondja a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Közszolgálati Kar, Mentálhigiéné Intézetének igazgatója, Dr. Török Péter, aki éppen ezért döntött úgy, hogy kutatást készít arról, kik is járnak ezekre az előadásokra, a kedd esti alkalmakra?
Az előadásokra járók többsége azt írta: az ott hallottaknak köszönhetően máshogy viszonyul eseményekhez, fontos felismerésekre jutott, elfogadóbb, nyitottabb, szabadabb lett, fejlődtek az emberi kapcsolatai.

Nagyra tartom őt: igen kedvelem s komoly hasznát veszem a témáinak, értékes gondolatainak; tetszik a modora, a stílusa is.

Pál Ferenc az angyalföldi Szent Mihály templom plébános helyettese, mentálhigiénés szakember. Képesítését a Mentálhigiéné Intézetben szerezte, amelynek jelenleg is külső munkatársa, óraadó tanára.
Pál Ferencet idén augusztus 20-án a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

A rádióhullámokon át is érezhető Pálferi erős, elkötelezett szellemisége, szenvedélyes egyénisége.

U. i.: Rajongója vagyok én is! :)

Idén tavasszal "élőben" is meghallgattam Feri atyát a Millenárison. (A fénykép is ott mutatja őt.) Másik blogomban olvashatni erről:
magyarviviana.blogspot.com/2011/04/palferi.html.

3. Az meg külön gyönyör, hogy — mint látható a fentebbi képen, illetve lejjebb, a "Kommentek"-nél — a blog.hu MINDEN MEGTEKINTÉSNÉL MEGVÁLTOZTATJA A POSZT TRACKBACK LINKJÉBEN TALÁLHATÓ SZÁMOT * !!
Hogy mivégre? Ez egy újabb az Inda-Labs Zrt. fantasztikus rejtélyei közül ! ! !

* A bejegyzés trackback címe: LEJJEBB (a képernyő közepe táján)!

A bejegyzés trackback címe:

https://magyarviviana.blog.hu/api/trackback/id/tr393288438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása